måndag 31 maj 2010

Regularity i samband med rallytävlingar

Frågan har kommit från en del potentiella arrangörer, så det är lika bra att ställa den till er som läser den här sidan: Hur många kilometer SS bör tävlingen omfatta och vad får det kosta för att vara intressant?

För de som inte vet kan jag nämna att allt fler rallyarrangörer väljer att köra samma SS två gånger på samma tävling. Detta gör att det många gånger inte är lämpligt att låta eventuella regularityklasser köra mer än ett varv.

Använd gärna kommentarsfunktionen.

lördag 29 maj 2010

Fotografier från SVK Pokalen

För en vecka sen kördes SVK Pokalen i strålande solsken. HMSS har publicerat flera fina bilder, se länk nere till vänster.

tisdag 4 maj 2010

Fabriksteam i regularity

Inte riktigt, men nästan - Jan Åke Jonsson och Victor Muller ska tävla i klassiska Mille Miglia med varsin SAAB 93 från SAABs bilmuseum. Läs mer under "Saabcheferna tävlar mot varandra i rally"!

måndag 3 maj 2010

Informationsmaterialet live

Vi planerar att visa det nya informationsmaterialet i samband med SVK-pokalen och Midnattssolsrallyt. Vid det första tillfället kommer vi även att ta fotografier till vad som ska bli en genomarbetad introduktionsbroschyr för grenen.

Startlistan i Midnattssolsrallyt är fastställd

Drygt femtio startande fick plats i regularityklasserna, och nu är den mest välkända tävlingen i Sverige störst vad gäller startfältet. Vi hoppas att intresset håller i sig och att de tävlande också hittar till andra arrangörer, såväl i Sverige som i våra grannländer.