söndag 30 januari 2011

Sock´na runt 9 april 2011

Tävlingen är ett försök att göra regularity mer känt och populärt i (mellan)-Sverige. Vi arrangerar för första gången, men är vana att köra bil-O- och rally-tävlingar så vi tror oss klara detta också. Sedan har vi varit sträckarrangörer i Midnattsolsrallyt de senaste två åren och skaffat oss rutin på regularity.

För resultaträkningen använder vi Resultatservice och samma program som MSR.

Vi hoppas på att många som tänker åka SVK-pokalen i maj och MSR i juli kommer till oss och tränar regularity. För långväga gäster erbjuds dubbelrum på Best Western Hotel Scheele i Köping för 425:-/pers inkl frukost.

Välkomna med anmälan senast 3 april!

tisdag 25 januari 2011

SVK Pokalen den 21/5

Rubriken säger det mesta. Mer information kommer.

Coppa Europa

Från en av våra vänner i Norge kommer ett meddelande om att de som vill delta i Coppa Europa 2011 kan göra det till ett mycket bra pris. Tävlingen går mellan Basel i Schweitz och Vaals i Holland den 6-10 april och startavgiften är endast 1375 euro, vilket förutom vanliga tävlingshandlingar också täcker hotel, lunch och middag.

Mer detaljer hittar ni på tävlingens hemsida: www.coppa-europa.org

torsdag 13 januari 2011

Vinter Classic - 26. febr. 2011

Är ni tävlingssugna i februari, varför inte ta en tur till Danmark. Mer information om rubricerad tävling hittar ni på DHMC:s hemsida.

Ny tävling i Sverige i april 2011

Kolsva MS kommer att ordna en regularitytävling den 9 april och från utskottets sida är vi väldigt glada för detta initiativ. Mer information om tävlingen hittar ni på klubbens hemsida bland arrangörslänkarna.