onsdag 16 juli 2014

Inför hösten


MSR har varit så flitigt debatterat på nätet och annorstädes att jag avstår från ytterligare kommentarer om det som har varit och nöjer mig med att gratulera de slutliga segrarna Peter och Markus Carlsson. Tävlingsledningen har lovat att rätta till det som inte var rätt i år, så det finns anledning att se fram emot nästa upplaga.

Ställningen i den Svenska Regularitycupen hittar ni här. Bakgrunden till den är att jag kände behov att göra en sammanställning över hur många tävlingar och tävlande det finns i Sverige. Och när jag ändå hade ett lämpligt vandringspris stående så …

Första tävling till hösten är Öresundsrallyt den 16 augusti, en mycket trevlig och välorganiserad dansk tävling som ingår i såväl den nordiska som den svenska cupen. Inbjudan hittar ni här.

Veckan efter, den 23 augusti, körs Mountain Challenge med start och mål i Lillehammer. Inbjudan hittar ni här.

Regularity i samband med rally är en väldigt svensk företeelse som fungerar bra, eftersom man får mycket på köpet. Årets arrangörer kommer att återkomma, men de får gärna bli fler, i synnerhet på hösten. Hugade arrangörer får gärna höras av sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar