torsdag 15 juli 2010

Inför Midnattssolsrallyt

SS1 var bara en uppvisning för regularityåkarna och lite av lugnet före stormen. Fler ekipage än tidigare år har skaffat sig efarenhet och en ambitionsnivå som räcker till seger. Det går utan vidare att tippa 3-4 olika segrare i respektive klass.

I klass 1 är Douglas och Berne Kennborn favoriter baserat på tidigare segrar i klassen, men Peter Fixell och Ingrid Veiret har gjort fina resultat i andra tävlingar och kommer att var med och kriga om segern. Bertil Trued/Uno Dahl, Jan Persson/Dennis Rand och Pontus Pettersson vill säkert också ha ett ord med i laget.
Skrälllchanser? Skulle vara gentlemannasekipaget Mikael Gripenstedt/Beyron Johansson som åker jämnt, strax bakom de allra främsta, och kan överraska när de andra börjar göra misstag.

I klass två är det mycket Norge. En kvalificerad gissning är att fjolårets segrare Per Du Hane och Oddvar Moland kommer att segra med mycket små marginaler före nygamla ekipaget Stefan Helin och Hans Sylvan.Se upp även för Terje Nielssen och Tore Fredriksen. Mauritz Lange och Anna Sylan kan skrälla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar