torsdag 14 juli 2011

Inför MSR

Dags att återuppliva den här hemsidan med spekulationer inför MSR.

För det första är det mycket positivt att så många regularityekipage har fått plats i tävlingen. Att inte alla har kommit till start är inget att göra åt.

I klass 1 tror jag på Bertil Trued/Uno Dahl, Douglas Kennborn/Berne Kennborn och Peter Fixell/Ingrid Veiret i nämnd ordning. De två förstnämnda för att tidigare resultat talar för sig och Fixell/Veiret för att de tävlar relativt flitigt med goda resultat och att det kommer att ge utdelning.

I klass 2 är det svåtippat. Graden av professionalism är hög, men norrmännen är alltid att räkna med, och man får inte glömma fjolårssegrarna Pentti-Juhani Hintikka/Kari Kuosmanen. Jag tippar på Aasmund Kleve/Jan Egil Jensen, fjolårssegrarna, och Per Du Hane/Oddvar Moland i nämnd ordning. Tidigare resultat talar för sig.
Ett mycket ambitiös satsning under namnet SAAB Heritage Team, finansierat delvis med ryska pengar och med intendenten för SAAB-museet Peter Bäckström med på ett hörn imponerar. Om Hans Sylvan får kommunikationen med sin nye partner att fungera kan det räcka långt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar